MAGLIA / NEULOTTUA MUOTIA

Maglia on neulemerkki, joka tarjoaa korkealaatuisia, tyylikkäitä neuleita naisille. Ensimmäinen Maglia-kokoelma ehti myymälöihin syksyllä 2012. Maglia-neuleita on myynnissä Virossa, Latviassa, Venäjällä ja Suomessa. Suomessa ja Ruotsissa Maglia-merkin myyntiedustajana toimii Suomessa sijaitseva muotialan yritys Voglia OY.

Kokoelman avainsanoja ovat laatu, mukavuus ja laaja värivalikoima. Maglian neuleet on valmistettu käytännössä hyvin testatuista langoista ja suunniteltu monipuolisesti eri vartalotyypeille. Neuleiden lisäksi kokoelmaa täydentävät valikoima trikootoppeja, joiden sävyt sopivat kauden väriteemaan. Suosimme tuotteiden suunnittelussa ihoystävällisiä ja luonnollista alkuperää olevia lankoja. Suosikkejamme ovat villa, puuvilla, pellava ja viskoosi. Maglian missiona on tarjota asiakkaille edullista hintatasoa laadusta tinkimättä.

Maglia-merkin tiimillä on pitkä kokemus muodin tuotekehityksen, kaupan ja tuotannon alalla. Yrityksen omistaja ja toimitusjohtaja Peeter Larin on aiemmin toiminut monissa Baltian alueen johtavissa vaatetusalan yrityksissä hallituksen jäsenenä. Maglian kokoelman suunnittelee muotisuunnittelija Evelin Lill, jonka luomuksia on palkittu arvostetulla Kuldnõel-palkinnolla.
Evelin Lill: Maglian kokoelman tyyliä voidaan kuvata jännittävänä, modernina, laadukkaana ja naisellisena. Sovitamme yhteen kansainväliset muotitrendit ja oman designimme luonteen tiedostaen samalla tuotteidemme käyttäjien erityispiirteet.  Maglia team: Peeter Larin / toimitusjohtaja, Evelin Lill / suunnittelija